Anti-aging & verzorging

Zeitgard anti-age management

LR Zeitgard systeemMet het integrale, professionele LR ZEITGARD anti-age management voor thuisgebruik kunt u de jeugdige uitstraling van uw huid eenvoudig in slechts 3 stappen bewaren: van de poriëndiepe reiniging met slechts één druk op de knop tot de anti-age behandeling met direct zichtbare resultaten tot de individuele verzorging afgestemd op uw huidtype.

Stap 1: Cleansing systeem

De reiniging is de eerste stap voor een effectieve, lang aanhoudende anti-age behandeling. Dankzij de speciale oscillatietechnologie van de ZEITGARD 1 zorgt de reiniging met één druk op de knop voor een poriëndiep gereinigde huid.

Stap 2: Anti-age systeem

Het exclusieve ZEITGARD anti-age toestel vermindert rimpeltjes en doet de huid er duidelijk jonger uitzien*. In combinatie met de speciaal afgestemde anti-age producten kunnen rimpeltjes en oneffenheden van de huid gericht van binnenuit worden behandeld, want door de thermische warmte-/koudemethodologie van de ZEITGARD 2 worden de werkzame anti-aging stoffen effectief in de huidlaag getransporteerd.

Stap 3: Care systeem

Het duurzame, ondersteunende ZEITGARD Care-System rondt de volledige behandeling af. De opbouwende verzorging afgestemd op het huidtype zorgt voor een lang aanhoudend resultaat.

DAILY-CARE biedt doeltreffende antiage producten voor de dagelijkse verzorging

  • Racine: Effectieve basisverzorging met hydraterende, energetische werkzame stoffen tegen de eerste tekenen van huidveroudering.
  • Nanogold: Uitgebreide verzorging met goud en zijde voor de regeneratie en bestrijding van rimpels en verouderingssymptomen door de invloed van zonlicht.
  • Beauty Diamonds: Intensieve luxeverzorging met een verwennende, voedende textuur op basis van diamanten en peptiden voor een rijpe, veeleisende huid.
  • PLATINUM: Speciale verzorging met een innovatieve combinatie van werkzame stoffen voor een vermoeide mannenhuid.

SPECIAL-CARE kwaliteitsvolle producten voor de speciale verzorgingsbehoeften.

  • Serox: Verzorging die rimpels in het gezicht en volumeverlies tegengaat. Exclusieve combinatie van werkzame stoffen met anti-age-effect, waaronder hyaluronzuren en Ultra Filling Spheres™.
  • Power Lift: Hydraterende energieboost met een stimulerend complex van 7 kruiden voor een gevitaliseerde vrouwen- en mannenhuid.
  • Sleeping Mask: Regenererend masker met een energierijke en zeer effectieve verzorgingsformule voor een ontspannen vrouwen- en mannenhuid voor ’s nachts. Rijke, verwennende structuur met waardevolle oliën.

LR Zeitgard daily & special care

Gerichte verzorging

Microsilver: Functionele verzorging voor antibacteriële bescherming

LR MICROSILVER PLUS is een speciale antibacteriële verzorging met een unieke combinatie van werkzame stoffen. Het geheim is de zeer effectieve werkzame stof MICROSILVER BGTM. Dit remt de groei van bacteriën, die verantwoordelijk kunnen zijn voor huidonzuiverheden, slechte adem, cariës, paradontosis en roos. Bovendien wordt de voortplanting van ziektekiemen onderdrukt en worden mond- en zweetgeuren verminderd.

De unieke combinatie van de werkzame bestanddelen MICROSILVER BGTM (zuiver zilver), verschillende zinkverbindingen en dexpanthenol (provitamine B5) zorgt voor een drievoudige werking:

  • ANTIBACTERIEEL: MicroSilver BGTM vermindert ongewenste bacteriën en remt de vorming van nieuwe bacteriën.
  • STABILISEREND: Zinkverbindingen stimuleren het regeneratieproces van de huid.
  • REGENEREREND: Dexpanthenol (provitamine B5) is ontstekingsremmend, verlicht jeuk en ondersteunt de zelfgenezing van de huid.

L-Recapin: Power-duo voor vol dicht haar

Erfelijk bepaalde haaruitval? L-recapin (shampoo + tonicum) is de oplossing voor mannen met haaruitval! Het innovatieve werkzame complex gaat erfelijk bepaalde haaruitval tegen en verbetert aantoonbaar het haarvolume.