Hoe ga ik te werk?

Vrijheid! Dit is het mooie aan een zelfstandige activiteit.
Je denkt zelf strategieën uit om je eigen business op te bouwen op het tempo dat je zelf kiest.

Hier zijn enkele suggesties:

 • Klantenbezoeken

  Maak een afspraak met de mensen, ga gezellig langs op de koffie en stel de producten en catalogen voor. Een tevreden klant zal je maar al te graag nieuwe referenties geven. Zo blijf je je klantenbestand vergroten.
  Voel je oprechte interesse en enthousiasme, vraag dan of deze opportuniteit niets voor hen zelf is! Zo bouw je ook je team steeds verder uit.
 • Party's organiseren

  Organiseer bij je thuis of bij een gastvrouw/-heer een homeparty. Het is handig om bijvoorbeeld zelf reeds over je eigen beauty bags te beschikken. Dit zal je verkoop een grote boost geven.
  Zoals bij de klantenbezoeken zal je regelmatig mensen vinden die zelf willen starten of op zijn minst inschrijven om zelf levenslang klant te zijn met recht om te bestellen aan inkoopprijzen.
 • Benefieten ondersteunen

  Ondersteun een goed doel door (een deel van) je opbrengst af te staan. Jij krijgt naambekendheid met je producten en door de grootschaligheid van de verkoop boek je een mooie omzet die een stevige boost kan zijn voor de afrekening van je LR bonus.
 • Internet

  Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken. Je kan bijvoorbeeld je eigen Facebook pagina of groep aanmaken, een Instagram account, ... en op deze manier producten voorstellen. Van LR zelf krijg je alvast een eigen persoonlijke webpagina en webshop om van start te gaan!
 • Schoonheids- en gezondheidssector

  Kapsters, schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, wellnesscentra,... zijn vaak ideale kandidaten die openstaan voor een extra verdienste. Zij zijn reeds actief in de geschikte sector en zullen dit meestal goed kunnen combineren.

 

LR carriereWil je snel groeien en een mooi inkomen verwerven?

De sleutel tot succes is een team van enthousiaste mensen uit te bouwen én te blijven ondersteunen. Indien zij op hun beurt hetzelfde doen met hun eigen team, dan zal je groei exponentieel verder gezet worden!