Start nu!

Werkelijk iedereen die gemotiveerd is, kan aan de slag bij LR. En je hoeft niet buitengewoon intelligent of hypersociaal te zijn om het ver te brengen en een mooi inkomen op te bouwen.
Door de intensieve ondersteuning en tal van diverse opleidingen, krijg je in sneltempo onder de knie hoe je te werk kan gaan om succesvol te worden.

Jij bepaalt zelf wat jouw doelstellingen zijn en op welk tempo je hier naartoe werkt. Wij staan voor je klaar om dit mee te helpen bereiken.
Je hoort verschillende van onze partners hierover aan het woord in de video getuigenissen.

Heb je genoeg informatie en wil je onmiddellijk van start gaan? Volg dan deze stappen:

  1. Volg de link naar de LR inschrijvingspagina.
  2. Voer de 4 daar beschreven stappen uit. Vermeld bij het in te vullen pdf formulier in stap 3 als sponsor "BE09805921".

Lees het antwoord op onderstaande vragen als je jezelf afvraagt wat samenwerken met LR als consulent(e) voor gevolgen heeft op wettelijk vlak.


Moet ik me aansluiten als zelfstandige in bijberoep of hoofdberoep om me te kunnen inschrijven bij LR?

Nee, dit is in eerste instantie niet noodzakelijk. Je kan sowieso altijd van start gaan zonder enige voorwaarden.
Als je helemaal in orde wil zijn, kan je de (kleine) bedragen die je op je rekening ontvangt vermelden bij de diverse inkomsten op je belastingaangifte. Dit kan je doen aan de hand van de fiche(s) die je van LR ontvangt. Je krijgt deze steeds als er een storting op je rekening is gebeurd.

Groei je echter stap voor stap verder en worden de bedragen groter, dan is het aan te raden om de stap naar zelfstandige in bijberoep te zetten.
Behaal je bijvoorbeeld de titel van Junior Manager na enkele weken en bevestig je dit de maand daarna, dan krijg je maandelijks telkens minimum 250€. Dit is al geen klein bedrag meer en hier raden we dus aan om de stap naar zelfstandige te zetten.

Geen nood, indien nodig helpen we jou bij het treffen van de nodige regelingen hiervoor.

Moet ik als zelfstandige een BTW nummer hebben?

Elke zelfstandige dient een ondernemings-/BTW-nummer te hebben. Je kan echter een btw-vrijstelling vragen indien jouw jaarlijkse omzet niet groter zal zijn dan 25 000 euro. Aan het al of niet gebruik maken van deze vrijstelling zijn zowel voor- als nadelen verbonden. Xerius, dat ik ten zeerste kan aanbevelen als sociaal verzekeringsfonds, legt dit zeer gedetailleerd uit op deze pagina.

Zoals eerder gezegd, kunnen we jou gerust helpen hierbij als je nog vragen hebt.


Als leuk extraatje wil ik nog vermelden dat er naast de verdiensten die je hebt bij LR zelf, geregeld ook extra acties georganiseerd worden vanuit het LR Unlimited team en/of de overkoepelende organisatie Gijbels. Dit om jou te belonen voor de geleverde inspanningen of net om je te stimuleren een bepaald doel te behalen. Dit kan gaan van producten, reizen tot zelfs een extra geldbonus.

Spreekt deze job jou aan? Vraag dan zo snel mogelijk een afspraak aan of neem contact op!