Over mezelf

LR Health & Beauty UnlimitedGraag wil ik op deze pagina kort even vertellen wie ik ben en wat ik doe.

Ik ben Christophe, 39 jaar, en momenteel ben ik naast LR consulent ook actief als massage therapeut. Ik verdeel mijn tijd tussen beide jobs en dit voelt voor mij als een heel goede combinatie aan waarbij ik kan genieten van mijn vrijheid, voldoende sociale contacten en tegelijk mijn creativiteit ten volle kan benutten. Maar het is niet altijd zo geweest...

Mijn verhaal

Ik heb al altijd een interesse gehad in netwerk marketing aangezien dit een heel intelligente en sociale manier is om financieel iets op te bouwen en zo op termijn te kunnen genieten van een deels passief inkomen.

Na verschillende bedrijven onderzocht en geprobeerd te hebben, kwam ik via een kennis in de netwerk marketing wereld bij LR Health & Beauty terecht. We besloten om in eerste instantie onze krachten te bundelen en samen één account verder uit te bouwen. In het begin leek alles goed te gaan en via enkele creatieve methodes slaagden we erin stap voor stap verder te groeien binnen LR. Hierbij werkten we vooral met de Starboxen met parfumstaaltjes als ideale opener om de klanten ook de andere producten te laten leren kennen en bouwden zo een mooie klantenbasis op. Sommige van deze klanten hadden ook interesse om zelf wat bij te verdienen en zo ging de bal aan het rollen...

Spijtig genoeg heb ik op een zeker moment vastgesteld dat mijn collega zich bezig hield met frauduleuze praktijken die niet alleen mijn imago maar ook dit van LR schaadden. Het gevolg was dat deze account werd stopgezet en ik vanaf toen quasi van nul moest herbeginnen met mijn eigen account. Ik had wel enkele gedreven mensen in mijn team, maar zelf was ik toen toch mijn motivatie wat kwijt en kruisten andere zaken mijn pad in het leven.

LR bleef verschillende jaren wat in mijn achterhoofd zitten, maar ik was er niet actief meer mee bezig. Ik bleef zelf wel verschillende van de Aloe Vera producten gebruiken en maakte zo sporadisch nog gebruik van mijn recht om aan inkoopprijs een bestelling te plaatsen.

Op de tijdstippen dat ik inlogde in mijn LR partner portaal en zo ook het team onder mij zag, stelde ik stelselmatig vast dat één partner keer op keer zijn eigen team maar bleef uitbreiden en dus fors aan het groeien was. Toen ik op een bepaald moment weer wat meer vrije tijd kreeg, heb ik zo de beslissing genomen om terug actiever met LR bezig te zijn. Ondertussen was ik ook gestopt met mijn 9-to-5 job in de IT wereld en begonnen als energetisch massage therapeut. Twee beslissingen waar ik nog steeds geen spijt van heb, want zo help ik mensen met hun gezondheid op lichamelijk én financieel vlak.

Heb je vragen of wil je een babbeltje slaan, neem dan gerust contact op!