Verdienste

LR parfum Bruce Willis

Rechtstreekse winst

Er is een handelsmarge van 40% op de inkoopprijs van de producten. Dit komt overeen met 28% winst op de verkoopprijs.

Als voorbeeld geef ik het parfum van Bruce Willis:
De inkoopprijs voor jou bedraagt 28,70 euro (23,70 + 21% BTW). De verkoopprijs is 39,95 euro.
Dit komt neer op een winst van ongeveer 11,20 euro op dit ene parfum.

Bonussysteem

Deze bovengenoemde winst is slechts het tipje van de ijsberg.
LR is namelijk gekend voor het krachtige bonussysteem op de eigen omzet en groepsomzetten.
De sleutel tot succes is zonder twijfel het uitbouwen van een eigen team. Het mooie is dat dit bij LR vrij simpel en snel kan gaan. Iemand met interesse in verschillende producten heeft er alle voordeel bij om deze aan inkoopprijzen te kunnen bestellen, dus is de stap naar klant worden nooit veraf. Misschien wakker je daarenboven wel de interesse aan om LR ook als bijverdienste te zien en heb je er op die manier een actief teamlid bij!

Wens je meer info over het bonussysteem, vraag dan naar het LR carrièreplan via het contactformulier. Dit legt alles zeer gedetailleerd uit en is een must voor iedereen die echt carrière wil maken binnen LR.

Snelstartbonus

Je wordt ondersteund door mensen boven jou in de structuur om zo snel mogelijk de titel van Junior Teamleader te behalen en kan zo op 12 maanden tijd tot wel 12 000 euro extra verdienen. Zie ook Downloads - uitleg snelstartprogramma

LR Fast Track Bonus

Wettelijk

Actief zijn met LR is een zelfstandige activiteit. Je start met een omzet die te verantwoorden valt onder eigen verbruik. Maar eens je de smaak te pakken hebt en de omzet/bonus stijgt, is het de bedoeling dat je je registreert als zelfstandige in bijberoep of hoofdberoep. Bij een beperkte omzet kan je nog vrijgesteld zijn van BTW en heb je bijgevolg nog geen BTW nummer nodig. Groeit je organisatie verder, dan zal dit wel noodzakelijk worden. Je kan eveneens je onkosten aangeven wanneer je een zelfstandig statuut hebt.